skriven av min underbara syster Rebecca <3

Jag vågar inte göra saker utan dig. Jag behöver dig för att gå vidare, men jag kan aldrig få det så. Du kommer vara allt tills de sista ljusen brinner ut, vilket dom förhoppningsvis aldrig kommer att göra. Jag hör din röst i mitt huvud hela ti'n, jag saknar dig så ofattbart mycket. Jag älskar dig bror ♥

/Ebby Eriksson

En vän, en son, en lillebror, ett barnbarn och nu en ängel''


Stark !

Camilla(Marcus`s mamma) du är verkligen stark ! Att förlora tre viktiga människor,är nog värsta som nånsin kan hända ! vi kan förstå hur jobbigt du har det men det är bara att kämpa,eftersom alla vi tror på dig ! Livet är orättvist ibland men så är det,det finns inget man kan göra än att bara be och försöka tänka på alla roliga minnen ni hade tillsammans.Vi ber för dig och din familj varje dag och det gör nog väldigt många också.Du är väldigt stark Camilla och det är även Lasse !
vila i frid Marcus,Håkan och Inga-britt

YOUR SPIRIT GIVES US HOPE TO CARRY ON

drömde om dej inatt och jag är 100% säker,
på att du har det bra där uppe men oroa dig inte för vi kommer snart :D
vi saknar dig <3'
Lika söt som sin mamma Camilla ...

<3

vi saknar dig marcus <3 vi tänker på dig <3 :) vi kommer aldrig glömma dig <3

<3

en sån fin person lämnar oss alla,
du lämnade jorden och det som återstår
är våran sorg, hur stor våran sorg än är
så kommer vi aldrig få tillbaka våran
Marcus. När man kollar igenom bilder på dig,känns du så levande...

<3


/Ebby Eriksson

R.I.P Marcus Tisen 
2011.01.13 hände den hemskaste händelsen som ingen någonsin kommer att glömma.
kan inte du bara komma tillbaka,din familj och alla vi saknar dig jätte mycket.Du var för ung och alldeles för älskad.Du hann aldrig leva ditt liv som du hade framför dig.
Du hade alltid ett leende på läpparna,du var alltid positiv och glad.varför?varför just du? Gud tog den finaste och snällaste killen på jorden ifrån oss alla.livet är verkligen orättvist ibland.
Du lämnade din familj alldeles för tidigt.Men vi ska leva för dig och du kommer alltid att finnas hos oss alla.vi glömmer dig aldrig.Hoppas du Håkan och Inga-britt har det bra där uppe.Det finns inga ord i världen som skulle kunna beskriva hur mycket vi saknar dig.du är vår ängel Marcus och nu behöver inte Rebecca,Lars och Camilla var rädd för mörkret för du finns ju där för dom. vila i frid nu vännen,förevigt i våra hjärtan♥

R.I.P

Vila i frid

DIN MELODI


RSS 2.0